Како да подесите иПхоне да брише све податке након 10 неуспелих покушаја приступања шифри

Аппле је обавио одличан посао да обезбеди наше иПхоне. Ако на свом иПхонеу имате податке или слике које желите да нико без кода не види, можете подесити иПхоне да брише све податке након 10 неуспјелих покушаја лозинке (то неће избрисати податке у иЦлоуд-у). Ово није подешавање које треба лагано укључити јер ако неко не отвори телефон након тих 10 покушаја, све на телефону нестаје и мораћете почети од нуле. Међутим, као сигурносна мјера, то је одличан начин да осигурате да су ваши подаци сигурни.

Да бисте подесили иПхоне да брише све податке након 10 неуспјелих покушаја уноса лозинке, отворите апликацију Поставке. Померите се надоле и додирните Додирни ИД и лозинку. Унесите свој приступни код да бисте наставили.

Дођите до самог дна странице и видећете Ерасе Дата. Испод тога се каже: "Обришите све податке на овом иПхоне-у након 10 неуспјелих покушаја лозинке." Пребаците на брисање података да бисте омогућили ову функцију.