Како онемогућити Фацебоок видео аутоплаи на иПхонеу

Пре неког времена, Фацебоок је увео аутоматску репродукцију за видео записе на друштвеној мрежи. Можда је најнезаштићенији део тога што сваки пут када видео оглас почне да се репродукује у новостима, у суштини плаћате са својим драгоценим подацима или батеријом да би их рекламирали. Срећом, лако је онемогућити ову функцију. Ево како да онемогућите аутоматску репродукцију видео записа на Фацебооку.

Како онемогућити Фацебоок видео аутоплаи

  • Отворите апликацију Фацебоок и додирните картицу менија која изгледа као три хоризонталне линије, у доњем десном углу екрана.
  • Помакните се доље и одаберите Поставке.

  • Додирните Подешавања налога.

  • Додирните Видеос анд Пхотос.

  • Додирните Аутоплаи.

  • Можете изабрати само Он ВиФи Цоннецтионс или Невер Аутоплаи Видеос.

Да бисте сачували податке, изаберите ВиФи. Да бисте сачували податке и батерију, изаберите Никада.

Топ кредит: ГонгТо / Схуттерстоцк.цом