Како блокирати људе на Фацебооку Који нису ваши пријатељи

У зависности од поставки приватности на вашем Фацебоок налогу, људи који нису ваши пријатељи моћи ће да виде вашу временску линију и воле, коментаришу или вам шаљу поруку. Али можда постоји одређена особа са којом нисте Фацебоок пријатељи са којима не бисте желели да видите свој профил или да вас контактирају. Па, још увек можете лако да блокирате ту особу. Ево како блокирати људе на Фацебооку који нису ваши пријатељи.

Да уради ово:

  • Пронађите корисника Фацебоока који желите да блокирате.

  • Посетите њихов профил.

  • Додирните Још.

  • Изаберите Блокирај.

Постоји и други начин на који можете блокирати некога. Да уради ово:

  • Отворите апликацију Фацебоок и додирните Више на дну екрана.

  • Померите се надоле и додирните Приватне пречице.

  • Додирните Како да спречим некога да ме мучи?

  • Унесите њихово име или е-пошту. Тап Блоцк.

Када некога блокирате, они неће моћи да виде ствари које објавите на временској линији, означите вас, позовете на догађаје или групе, започнете ћаскање са вама или вас додају као пријатеља. И даље ће моћи да виде коментаре које објављујете у групама са којима сте обојица део.